Home

Individuele crematie

Bij een individuele crematie wordt uw huisdier apart gecremeerd. De crematie vindt in principe plaats binnen 2 werkdagen, tenzij u dit eerder of later wenst.

Inbegrepen in de prijs van de individuele crematie is ook een luxe strooikoker of sierblik, waarin u de as van uw huisdier ontvangt. Ook ontvangt u van ons dierencrematorium een officieel crematiecertificaat. Zodra de crematie heeft plaatsgevonden nemen we contact met u op en kunt u de as komen ophalen, of door ons kosteloos laten bezorgen bij uw dierenarts. Wilt u geen as terugontvangen, dan verstrooien wij de as over één van onze strooivelden. Uiteraard hebben wij ook een uitgebreid assortiment urnen en as-sieraden waar u uit kunt kiezen. Zo snel mogelijk na afloop van de crematie ontvangt u per post een persoonlijk bericht met de datum en het exacte tijdstip van de crematie.

In het geval van een individuele crematie is ook het bijwonen van de crematie op ons crematorium in Rotterdam Zuid mogelijk, het tijdstip wordt in onderling overleg bepaald. Indien u dat wenst kunt u zelf de crematie in gang zetten, maar dat hoeft uiteraard niet. Afspraken voor het bijwonen van een crematie dienen minimaal één dag van te voren worden gemaakt. Wij reserveren dan ook de crematieruimte voor u. Aan het bijwonen van de crematie zijn wel extra kosten verbonden.